Vin- och smöremulsion

Servera denna emulsion som en sås med grönsaker, särskilt spenat, skaldjur, fisk. Det går mycket bra med räkor eller bläckfisk. Använd den också för att hälla över pasta, nudlar, grönsaker eller stekt svamp.

Förberedelser: 10 min

Lätt

Vin- och smöremulsion

Förberedelser: 10 min

Lätt

Ingredienser:

  • 10 g buljongpasta - CVR
  • 80 g smör
  • 50 g torrt vitt vin
  • 2 g vetemjöl typ 550

Metod för genomförande:

  1. Tillsätt 20 gram smör i koppen och stäng koppen med ett korklock.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover