Sallad med avokado och bacon
Näringsvärden per portion: 710 kcal Kolhydrater: 12 g Protein: 21,5 g Fett: 64 g
Förberedelser: 30 min
Lätt
Förberedelser: 30 min
Lätt
Ingredienser:
- 500 g vatten
- 1 g svartpeppar
- 140 g avokado
- 1 g salt
- 100 g hela hönsägg
- 200 g Benfritt rökt bacon
- 170 g Tomater
- 80 g Sallad
- 20 g olivolja
Metod för genomförande:
- Tillsätt 500 gram vatten i koppen. Lägg korgen i tillsätt 2 ägg. Koka i 15 minuter vid 140℃. Efter kokningen, öppna locket försiktigt (var försiktig med den heta ångan) och skaka äggen i kallt vatten för att fixera den önskade kokningsgraden. Skala äggen, skär dem på hälften och lägg åt sidan.