Pęczotto med bondbönor och zucchini
En delikat, kraftfullt krämig bunting med krispiga bondbönor och zucchini och en förnimbar smak av gorgonzolaost. Den fungerar perfekt som en måltid för hela familjen.
Förberedelser: 1h
Lätt
Förberedelser: 1h
Lätt
Ingredienser:
- 2000 g vatten
- 1 g svartpeppar
- 70 g gorgonzola
- 300 g grönsaksbuljong - CVR
- 150 g lök
- 180 g Zucchini
- 12 g vitlök
- 34 g salt
- 150 g korngryn med pärlkorn
- 500 g breda bönor
- 50 g parmesanost
- 70 g klarat smör
- 2 g vitlökssalt
Metod för genomförande:
- Tillsätt 2 000 gram vatten och 2 matskedar salt i en kopp. Koka i 10 minuter i 140 °C. Lägg en korg i koppen och väg upp 500 gram bondbönor i den. Koka i 15 minuter vid 115 ℃. Ta försiktigt bort korgen och temperera bondbönorna under kallt vatten. Skala av bondbönorna från skalet. Häll ut vattnet ur bägaren och låt det rinna av.