Pęczotto med bondbönor och zucchini

En delikat, kraftfullt krämig bunting med krispiga bondbönor och zucchini och en förnimbar smak av gorgonzolaost. Den fungerar perfekt som en måltid för hela familjen.

Förberedelser: 1h

Lätt

Pęczotto med bondbönor och zucchini

Förberedelser: 1h

Lätt

Ingredienser:

  • 2000 g vatten
  • 1 g svartpeppar
  • 70 g gorgonzola
  • 300 g grönsaksbuljong - CVR
  • 150 g lök
  • 180 g Zucchini
  • 12 g vitlök
  • 34 g salt
  • 150 g korngryn med pärlkorn
  • 500 g breda bönor
  • 50 g parmesanost
  • 70 g klarat smör
  • 2 g vitlökssalt

Metod för genomförande:

  1. Tillsätt 2 000 gram vatten och 2 matskedar salt i en kopp. Koka i 10 minuter i 140 °C. Lägg en korg i koppen och väg upp 500 gram bondbönor i den. Koka i 15 minuter vid 115 ℃. Ta försiktigt bort korgen och temperera bondbönorna under kallt vatten. Skala av bondbönorna från skalet. Häll ut vattnet ur bägaren och låt det rinna av.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover