Kryddig blodpudding med stekt ägg

Den perfekta kombinationen av kryddig, grönsaksfylld blodpudding med ett mört stekt ägg och krispigt rostad lök.

Förberedelser: 45 min

Medelsvår

Kryddig blodpudding med stekt ägg

Förberedelser: 45 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 200 g vatten
  • 1 g svartpeppar
  • 70 g buljongpasta - CVR
  • 20 g chilipeppar
  • 100 g Körsbärstomater
  • 200 g Bulgur gryn
  • 4 g hett paprikapulver
  • 1 g timjan
  • 4 g söt paprikapulver
  • 100 g lök
  • 100 g Zucchini
  • 12 g vitlök
  • 240 g hela hönsägg
  • 100 g röd paprika
  • 100 g torrt vitt vin
  • 50 g olivolja
  • 12 g persilja blad
  • 200 g konserverade tomater (skivade)

Metod för genomförande:

  1. Placera en korg på locket till en kopp utan propp och väg upp 200 gram bulgurgröt. Skölj grynkornen under kallt vatten och låt dem rinna av. Lägg korgen med gryn i en skål och ställ åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover