Baskisk Cheesecake med choklad

Basque chocolate cheesecake är en utsökt kombination av traditionell baskisk smak och den intensiva smaken av choklad. Basen i denna dessert är en tjock, krämig ost som ofta används i det baskiska köket. Tillsatsen av choklad ger den en rik och intensiv smak som är en fröjd för gommen.

Förberedelser: 1h 15 min

Lätt

Baskisk Cheesecake med choklad

Förberedelser: 1h 15 min

Lätt

Ingredienser:

  • 500 g vatten
  • 20 g vaniljextrakt
  • 250 g socker
  • 12 g salt
  • 420 g hela hönsägg
  • 180 g mörk choklad
  • 180 g mjölkchoklad
  • 15 g Kakaopulver 16%.
  • 500 g Färskost med 30% fett
  • 1000 g naturlig ost

Metod för genomförande:

  1. Ställ en skål på locket till en kopp utan propp, väg upp 180 gram mörk choklad bruten i mindre bitar och 180 gram mjölkchoklad bruten i mindre bitar.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover