Tårta med blodpudding och surkål

Om du gillar blodpudding och tycker om att experimentera i köket är det här receptet något för dig.

Förberedelser: 1h 10 min

Lätt

Tårta med blodpudding och surkål

Förberedelser: 1h 10 min

Lätt

Ingredienser:

  • 1 g svartpeppar
  • 2 g torkad mejram
  • 200 g rödlök
  • 275 g beredd smördeg
  • 3 g salt
  • 20 g smör
  • 250 g surkål
  • 20 g äggulor från hönsägg
  • 70 g rapsolja
  • 500 g blodpudding av fläskkött

Metod för genomförande:

  1. Lägg en skål på locket till koppen och väg upp 250 gram avrunnen surkål skuren i 1 cm stora bitar. Ställ skålen åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover