Bullar med sylt för avrivning

Smöriga, jästa avrivningsbullar. Perfekt till dessert, afternoon tea eller en lat helgfrukost.

Förberedelser: 2h 5 min

Medelsvår

Bullar med sylt för avrivning

Förberedelser: 2h 5 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 600 g vetemjöl
  • 50 g CVR strösocker
  • 16 g vaniljsocker
  • 105 g socker
  • 1 g salt
  • 200 g smör
  • 60 g hela hönsägg
  • 40 g äggulor från hönsägg
  • 250 g Drickmjölk, 2% fett
  • 40 g komprimerad bagerijäst
  • 80 g rapsolja
  • 450 g plommonmarmelad

Metod för genomförande:

  1. I en kopp tillsätt 40 gram jäst, 105 gram socker, 16 gram vaniljsocker, 250 gram mjölk, 600 gram mjöl typ 405 eller 450, 50 gram olja, 150 gram smör, 1 ägg, 2 äggulor och 1 nypa salt. Knåda i 1 minut med en hastighet av 8 varv.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover