Rucolapesto med solrosfrön

En snabb pesto som är perfekt för smörgåsar, men också för pasta eller sallader. Så den är alltid värd att ha i kylen.

Förberedelser: 5 min

Lätt

Rucolapesto med solrosfrön

Förberedelser: 5 min

Lätt

Ingredienser:

  • 25 g Citronsaft
  • 80 g olivolja extra jungfruolja
  • 10 g Chilipeppar
  • 100 g grana padano-ost
  • 60 g soltorkade tomater
  • 80 g marinad av soltorkade tomater
  • 200 g raket
  • 8 g vitlök
  • 100 g skalade solrosfrön

Metod för genomförande:

  1. Tillsätt 100 gram grana padano-ost skuren i mindre bitar i koppen. Mal i 30 sekunder på 20 hastighet. Överför till en skål. Tillsätt 2 skalade vitlöksklyftor, 1 kärnfri chilipeppar (valfritt) och 60 gram soltorkade tomater i koppen. Hacka i 10 sekunder på 12 hastigheter.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover